Bun venit vizitatorule,
logheaza-te
sau
inregistreaza-te
 
 
 
 
 
 
 
 
CATEGORII DE PRODUSE
 
Hartie si produse din hartie Instrumente de scris Accesorii pentru birou Comunicare si prezentare Organizare si arhivare Sisteme indosariat si laminat Birotica si accesorii pentru pc Proiectare si Desen tehnic Articole scoala Cartuse, tonere si riboane Hobby - Quilling- Origami- Modelaj Productie tipizate si tiparituri Rigle si Echere pentru navigatie Produse pentru Curatenie Mobilier pentru birou

 
PARTENERI
 
 
Termeni si Conditii

Livrarea

Livrarea se face in maxim 3-5 zile lucratoare de la primirea facturii proforme pe mail sau dupa ce ati primit o confirmare de la agentul de vanzari.

Cum platesc?
Plata poate fi facuta prin:
•    ramburs
•    transfer bancar – cu ordin de plata.

A nu se efectua plata inainte de a primi confirmarea comenzii sau de a fi contactat/a de un reprezentant de vanzari.

Ramburs
Comanda se achita la livrarea efectuata de catre agentul serviciului de curierat rapid sau la ridicarea lor de la oficiul postal de care apartineti, in functie de metoda de livrare. Folosind aceasta metoda de plata, adresa de livrare trebuie sa fie aceeasi cu adresa de facturare astfel ca nu puteti trimite un cadou direct altei persoane.

Transfer bancar
Metoda de plata preferata de catre clientii cu persoanalitate juridica.
Comanda va fi procesata dupa ce avem confirmarea platii de catre Banca.
 
Politica de returnare
Daca nu esti incantat de produsele cumparate, le poti returna si noi iti vom inapoia contravaloarea comenzii tale. Legislatia romaneasca prevede: Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 10 zile lucratoare de la primirea produsului.

Daca nu esti multumit de produs iti poti alege altceva, il poti returna si/sau iti poti alege un alt produs in schimb. In toate situatiile costurile de returnare sunt suportate de client.

Clientii cezarom.ro pot returna produsele cumparate, in ambalajul original, in termen de 10 zile lucratoare de la primire, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Singura conditie este ca produsul sa fie in aceeasi stare in care v-a fost livrat (sa aiba etichetele atasate, ambalajul original si documentele care l-au insotit). In maxim 30 de zile de la data returnarii, iti vom inapoia contravaloarea comenzii. Cheltuielile de returnare sunt suportate de client, folosind acelasi serviciu de transport cu care s-a facut expedierea.  

 
PROMOTIILE LUNII